Retourbeleid

Informatie rondom garantie & retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Dit kan in een envelop/brievenbus pakket teruggestuurd worden naar onderstaand retouradres.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@compressiehub.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download het herroepingsrecht formulier hier

Retourprocedure

 1. Het artikel kan binnen 14 dagen worden geruild. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  2. Vul het retourformulier wat bij de bestelling is geleverd of download dit op de pagina “herroepingsrecht”. Geef op het formulier aan welk artikel retour komt en de reden waarom.
  3. Pak het artikel goed in.
  4. Na controle van het retour gestuurde product, storten wij het aankoop bedrag zo spoedig mogelijk terug.
  5. De verzendkosten retour zijn voor eigen rekening.
  6. De retourzending kan gestuurd worden aan: CompressieHub, Walenburgerplein 138, 3039 AP, Rotterdam.

Uitzonderingen Retouren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  e. die snel kunnen bederven of verouderen;
  f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  g. voor losse kranten en tijdschriften;
  h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

Identiteit Ondernemer

WJ E-COM
Walenburgerplein 138, 3039 AP, ROTTERDAM
info@CompressieHub.nl
085 – 00 23 052   
KVK: 81485417
BTW Nummer: NL003568459B60