Over Ons

Passende Hiking- of Wandelsokken voor iedereen!

MijnWandelsokken.nl streeft ernaar om voor iedereen passende sokken te vinden. In welke kwaliteit, kleur of soort dat maakt niet uit. Ons doel is een tevreden klant!

Wij hebben ons best gedaan om ons assortiment zo duidelijk en makkelijk mogelijk op onze website neer te zetten. Dit om het voor jou zo simpel mogelijk te maken om de juiste informatie en het juiste product te vinden. Kan jij jouw product niet vinden of opzoek naar wat anders? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wie zijn wij?

Wij zijn een stel enthousiaste Hikers die iedereen in staat willen stellen om makkelijk een paar wandel- of hike sokken te bestellen. Wij hebben  een website opgezet, puur voor sokken die gebruikt worden voor hiken, wandelen, bergbeklimmen en andere buiten activiteiten. Hierdoor kan er gericht gezocht worden op producten. Door product specifieke tabbladen kan er makkelijk de juiste informatie per product gevonden worden. Zodat je zeker weet dat je goed zit!

Waarom CEP?

Wij van MijnWandelsokken.nl verkopen op onze website uitsluitend het merk CEP. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van de werking en kwaliteit van de producten die CEP levert. De producten die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, de producten worden vervaardigd in Duitsland. Daarnaast is de werking van de kousen ongekend, wij hebben veel ervaring op het gebied van Hiken en Wandelen en op dit vlak zijn wij nog nooit teleurgesteld.

Voor meer informatie over onze CEP hiking en hiking light compressie sokken, raadpleeg een van onze uitgebreide productbeschrijvingen.

Contact

Mocht je onverhoopt nog vragen hebben of meer informatie over onze producten of service willen ontvangen, schroom dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

Tel: 085 - 00 23 052
Email: info@mijnwandelsokken.eu
Adres: Walenburgerplein 138, 3039 AP, Rotterdam
Openingstijden: Ma-Za 09:00-18:00